2021-04-29 12:28:35• hírek • közlemény

Hogyan fejleszthetjük gyermek- és felnőttkorban az érzelmi intelligenciát?

május 02

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ újabb online előadásra hívja meg a szatmári közönséget: a március eleji, nőnapi workshop után dr. Kádár Annamária a gyermekek és felnőttek érzelmi intelligenciájáról tart előadást vasárnap, 18 órától, Zoom platformon.

Dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi adjunktus, író így foglalja össze az előadás tartalmát: “Kutatások igazolják, hogy az életben való “beválásunk” nem csak értelmi képességeinken múlik. Az igazi sikereket és - ami még fontosabb! - a belső harmóniát, az önmagunkkal való elégedettséget csak akkor érhetjük el, ha képesek vagyunk felismerni a magunk és mások érzelmeit, kapcsolatokat teremteni, konfliktusokat kezelni, együttműködni, segítséget kérni, vágyainkat késleltetni, kitartani… Vagyis, ha fejlett az érzelmi intelligenciánk. Hogyan fejleszthetjük gyermek és felnőttkorban az EQ-t?”


Az előadást a Zoom Webinar platformon tartják, május 2-án, vasárnap 18 órától. A bejelentkezéssel kapcsolatos információk megtalálhatóak lesznek a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ Facebook-oldalán, amelyen élőben is megtekinthető majd. A regisztrált résztvevők a Zoom alkalmazáson keresztül kérdéseket is feltehetnek a szakembernek, az előadásra mindenkit szeretettel várnak.


Regisztráció az elődásra: http://bit.ly/kadaranna

Facebook esemény linkje: https://fb.me/e/119GFgtF5

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: